Capsa de llumins

dilluns, 3 de març del 2008


Viure en una capsa de llumins no és del tot incòmode. L'única cosa que trobo realment a faltar són les finestres. Ja podria viure en un pastiller de dues pastilles o en un cap d'agulla, que si tingués un parell d'àmplies finestres, es convertiria un espai diàfan i confortable per mi.


Podria veure les altres coses de la butxaca o del calaix i, si hi ha sort i la ubicació de la capsa és la idònia, fins i tot podria veure el cel. Ho sé per quan prenen un llumí. Aleshores, s’obre el sostre com si no n’hi hagués hagut mai i un univers de llum i de possibilitat es mostra als llumins que reposen.


Si hi hagués finestres, el moment del sacrifici dels fòsfors no seria tan feliç perquè ja estaria acostumada a veure altres coses des de casa estant que no fossin la casa mateixa. Prego, doncs, una patent reeixida a favor de les capses de llumins amb finestres. Com a mínim per poder veure com decapiten en directe els molestos llumins que només fan fortor i nosa.

2 comentarios:

Anònim ha dit...

EL TEU POST-RELAT ES MAGIC COM TOT EL QUE TU DESCRIUS. FINS I TOT DEL POC ESPAI I DE LA POCA LLUM DE DIA....FELICITATS MAR!

Anònim ha dit...

gràcies cosí! germà o mama o parent proper!!!


Mar