Preses de pèl governamentals i altres fantasmades

dijous, 20 de març del 2008

A continuació, adjunto un e-mail molt encoratjador que he rebut aquest matí. Es tracta d'un dels 40 mil correus, entre trucades i visites a les cambres corresponents, que han estat traficant per les meves hores lliures dels darrers mesos. Vegeu el post sobre el cas "Els enormes webs de tot plegat o col·lapse al país de Chacónlandia". Seguidament deixo parlar les últimes notícies al respecte. Després de tot, m'hagués agradat que cap socialista em prometés res. Senyors, moltes gràcies per considerar-me jove i moderadament pobre. Moltes gràcies per promètre'ns que aprobaran aquesta situació via ajuda al lloguer astronòmic. Moltes gràcies per fer-nos emprenyar a tot quisqui per aconseguir una papaerassa que finalment, com l'estatut, no ha servit de res.

Pel que s'està veient ens estem menjant les promeses amb més gana que mai,la que vostès han fomentat i malbaratat alhora, l'esperança. No prometin res més, siusplau.


Hola Mar,

A nivell d’informació, tinc un company a la feina, que la seva germana també ha presentat com tu, tota la paperassa per demanar l’ajuda del lloguer.


Farà un dos mesos aproximadament, ella ho va presentar a la Cambra de la Propietat Urbana de Girona ( C/ Ciutadans ), en el moment de presentar els papers, com que acabava de sortir aquella noticia als diaris que ja no feia falta posar el número de la compte bancària del propietari, van quedar amb la treballadora de la Cambra que li va agafar els papers, que no l'adjuntés.

Al cap de dos mesos, ha trucat per veure com està el tema, i desagradablement, li han informat que la seva sol·licitud no tant sols s’ha entrat als ordinadors i no està ni tramitada, perquè hi manca el nº de compte del propietari. Si no arriba a trucar per telèfon , no li diuen res. Que ja esperarien que es queixés ( acollonant ! )

Li han dit, que sí recordaven que li van dir que no feia falta, però com la Llei no s’ha reformat, en el sentit d’anul·lar el requisit de comunicar el compte bancari del propietari en la sol·licitud de l’ajuda, doncs res, toca tocar-se els collons, i si no els hi comuniques el compte, la sol·licitud queda paralitzada i ni tant sols es tramita, amb tot el retard que això implica.

SOLUCIÓ; SI TENIU TEMPS, AGAFEU ELS PAPERS. I ANEU A POU RODÓ , AVIAM COM ESTÀ TOT PLEGAT.

Salut i PACIÈNCIA.



1 comentarios:

Mar ha dit...

I com que ja hem votat, ara aquí ningú sap res!